چنانچه شرایطی فراهم میشد که هنرمندان نامدار تئاتر پس از اجرای عمومی اثرشان در جشنواره تئاتر فجر حضور پیدا میکردند، به طور قطع شاهد برگزاری جشنواره بهتری بودیم.
این نویسنده و کارگردان با سابقه تئاتر که در بخش چشمانداز بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نیز حضور دارد، با اعلام این مطلب به سایت ایران تئاتر گفت:«حضور هنرمندان نامدار در جشنواره تئاتر فجر موجب خوشحالی است ولی این امر نباید باعث محدودیت برای سایر هنرمندان شود، بنابراین با توجه به نحوه سیاستگذاری جشنواره تئاتر فجر که مبنی بر حضور در جشنواره و سپس امکان اجرای عمومی است، بهتر است هنرمندان پیشکسوت و نامدار ابتدا اثر خود را ویژه عموم اجرا کنند و سپس در جشنواره حضور یابند.»
وی در ادامه افزود:«بهترین دوره جشنواره تئاتر فجر مربوط به سال 1385 میشود که آثار نمایشی پس از گذراندن اجرای عمومی به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کردند و این در کیفیت آثار نمایشی نیز موثر بود. جای تاسف است که نحوه برگزاری جشنواره تئاتر فجر براساس دورههای گذشته برنامهریزی شده تا آثار نمایشی پس از اجرا در جشنواره به مرحله اجرای عمومی برسند.»
یعقوبی گفت:«حضور نمایشهای شرکت کننده در جشنواره تئاتر فجر پس از طی اجرای عمومی، امنیت شغلی افراد را حفظ میکند و اختیار هنرمندان نیز از آنها گرفته نمیشود چرا که در این صورت شرط رسیدن به اجرای عمومی حضور در جشنواره تئاتر فجر نیست. به طور کلی فکر میکنم برای مهار بودجه تئاتر کشور برگزاری جشنواره تئاتر فجر با سیاستگذاری فعلی نمیتواند راه مناسبی باشد.»
یعقوبی خاطر نشان کرد:«فکر میکنم هنرمندان گم نام میتوانند از طریق فراخوان در جشنواره حضور پیدا کنند... اگر بخش جشنواره جشنوارهها وجود داشته باشد، هنرمندانی که در سایر جشنوارههای تئاتر، شاخص میشوند، از آن طریق انتخاب و به جشنواره تئاتر فجر که جشنوارهای مهم است، راه مییابند.»