صبا هنر (سینما / تئاتر / هنر )

(محمد مهدی قاهری )

صبا هنر (سینما / تئاتر / هنر )

(محمد مهدی قاهری )

توکل بر خدا

کارمای نیک

این مطلب، نوشته‎ای کوتاه و در عین حال جذاب است که دالایی لاما برای سال 2008 تنظیم کرده است. بخوانید و سرخوش گردید.

خواندن و اندیشیدن در این مطلب بیش‎تر از یکی دو دقیقه وقت نمی‎گیرد. این پیام را وانگذارید.

متن باید حداکثر ظرف 96 ساعت از دستان شما به دیگری برسد. در آن صورت، شما خبری بس خوش دریافت خواهید کرد. این قانون برای همگان صادق است؛ با هر دین و مذهب و طرز فکری؛ حتی اگر شما اصلاً خرافاتی نباشید و به این حرفها دل ندهید.

صفات خداوند را در خود نمایان سازید

همیشه خوب باشید و خوب رفتار کنید و به همه خوبی کنید

خوش قلب مهربان و با وفا باشید

به هیچ بهایی خود و دیگران را نفروشید

همه مشکلات از دروغ و دروغگو سرچشمه میگیرد

-  به خاطر داشته باش که عشق‎های سترگ ودستاوردهای عظیم، به خطر کردن‎ها و ریسک‎های بزرگ محتاج‎اند.

2-   وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده.

 - این سه میم را از همواره دنبال کن:

محبت و احترام به خود را محبت به همگان را مسؤولیت‎پذیری در برابر کارهایی که کرده‎ای

 - به خاطر داشته باش دست

نیافتن به آنچه می‎جویی، گاه اقبالی بزرگ است.

5- اگر می‎خواهی قواعد بازی را عوض کنی، نخست قواعد را فرابگیر.

- به خاطر یک مشاجره‎ی کوچک، ارتباطی بزرگ را از دست نده.

 7-  وقتی دانستی که خطایی مرتکب شده‎ای، گام‎هایی را پیاپی برای جبران آن خطا بردار.

8-  بخشی از هر روز خود را به تنهایی گذران.

-  چشمان خود را نسبت به تغییرات بگشا، اما ارزش‎های خود را

به‎سادگی در برابر آنها فرومگذار.

-  به خاطر داشته باش که گاه سکوت بهترین پاسخ است.

 1-  شرافتمندانه بزی؛ تا هرگاه بیش‎تر عمر کردی، با یادآوری

زندگی خویش دوباره شادی را تجربه کنی.

 -  زیرساخت زندگی شما، وجود جوی از محبت و عشق در محیط خانه و خانواده است.

-  در مواقعی که با محبوب خویش ماجرا می‎کنی و از او گله داری، تنها به موضوعات کنونی بپرداز و سراغی از گلایه‎های قدیم نگیر.

 -   دانش خود را با دیگران در میان بگذار. این تنها راه جاودانگی

است.

15-  با دنیا و زندگیِ زمینی بر سر مهر باش.

 -  سالی یک بار به جایی برو که تا کنون هرگز نرفته‎ای.

-  بدان که بهترین ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نیاز شما  به هم سبقت گیرد.

18-  وقتی می خواهی موفقیت خود را ارزیابی کنی، ببین چه چیز را از دست داده‎ای که چنین موفقیتی را به دست آورده‎ای.

19-  در عشق و آشپزی، جسورانه دل را به دریا بزن.

 اگر می‎خواهی زندگی‎ات عوض شود، این نوشتار را به دست‎کم 5 نفر برسان.

تا 4 نفر: زندگی‎ات به مرور بهتر خواهد شد.

5 تا 9 نفر: زندگی‎ات آن‎سان که وفق مراد توست، خواهد گشت.

10 تا 14 نفر:  شما دست‎کم سه خبر خوش نامنتظر در سه هفته‎ی آینده خواهید شنید.

15 نفر و بیش‎تر: زندگی شما به نحوی چشمگیر و بیرون از انتظاردگرگون خواهد شد و کارها همه آن‎سان که دوست می‎داری، خواهد شد.

 ین پیام را همین جوری رها نکنید.

این نوشتار را باید حداکثر تا 96 ساعت

از دستان شما خارج شود

جشن بازیگر

بازیگران تئاتر در جشنشان نیز آرزوهای خود را بیان کردند 

 
حمیدرضا آذرنگ و ریما رامین‌فر بازیگران سال تئاتر
  

گروه فرهنگی‌

جامعه تئاتر از ابتدای سال جاری داغدار بسیاری از یارانش شد. حمیده‌خیر آبادی، محمود‌بنفشه خواه، رضا کرم‌رضایی و حالا هم که «مهین شهابی» در بستر بیماری است. به این درد باید آشفتگی‌ها در حوزه تئاتر و همچنین بلاتکلیفی در حوزه مدیریتی را نیز اضافه کرد. با این حال اما تئاتری‌ها یازدهم اردیبهشت به سنت هر ساله گرد هم آمدند تا هفتمین جشن بازیگر را به مناسبت بزرگداشت روز جهانی تئاتر برگزار کنند.

   در این جشن که در میان دکور نمایش «پرفسور بوبوس» آتیلا پسیانی و با حضور چهره‌های شناخته شده بازیگری برگزار شد حمیدرضا آذرنگ و ریما رامین‌فر به عنوان بازیگران برگزیده سال 88 در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر معرفی شدند.

عکس‌های حمیده خیرآبادی، محمود بنفشه‌خواه، کیومرث ملک‌مطیعی و رضا کرم‌رضایی روی صحنه بود، تصاویری پر از جان که خاطراتی فراوان در ذهن حاضران زنده می‌کرد. ثریا قاسمی آغازگر مراسم جشن بازیگر انجمن بازیگران خانه تئاتر بود که پیام روز جهانی تئاتر را قرائت کرد. به مدت یک دقیقه سالن اصلی تئاتر شهر پر از سکوت بود در غم از دست دادن عزیزانش و فرزانه کابلی بود که به نیابت از تمامی اهل هنر روی صحنه با قطعه‌ای از موسیقی و حرکت، سوگواری خود را در غم از دست دادن هنرمندان با سابقه تئاتر ایران زمین نشان داد. سپس بهزاد فراهانی روی صحنه اصلی حاضر شد و پیام ملی احمدرضا احمدی، شاعر را برای تئاتر کشور قرائت کرد و از حضور نداشتن احمدی به دلیل کسالت در سالن اصلی به خاطر مشکلات تنفسی اظهار تاسف و افسوس کرد.

اجرای موسیقی توسط سعید تهرانی و قرائت بیانیه انجمن بازیگران خانه تئاتر توسط کاظم هژیرآزاد بخش‌های دیگری از مراسم بود که یک به یک سپری می‌شدند تا حاضران نظاره‌گر بخش‌های ویژه آن باشند. هژیرآزاد وانهادن تمامی امکانات تئاتر در میدان تولید، اجرا و سیاست‌گذاری به خانواده تئاتر، اختصاص بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی با روشنی و صراحت به خانواده تئاتر، حذف سانسور و ممیزی سلیقه‌ای، حفظ حرمت ارزش‌ها و دست‌آوردهای هفتاد ساله تئاتر و طرح و برنامه‌ریزی برای ایجاد مرکز تئاتر ملی را به عنوان خواسته‌های درازمدت جامعه تئاتر عنوان کرد. وی در بیانیه انجمن بازیگران خانه تئاتر عمل کردن به قراردادهای مصوبه در تمامی عرصه‌ها نظیر قرارداد تیپ،‌ احترام به پرداخت دستمزدها بر مبنای قراردادهای منعقده، تخصیص عادلانه تمامی امتیازات فرهنگی و آموزشی به تمامی اعضای خانواده تئاتر،‌ انتخاب هیات‌ امناهای سالن‌ها و برنامه‌های اجرایی از طریق رأی‌گیری آشکار از نمایندگان صنوف تئاتر، پرداختن به اعتلا و تکمیل شدن قرارداد تیپ و مشتقات آن و رفع فاجعه بیکاری در خانواده تئاتر و بسترسازی برای ایجاد کار با گشودن درهای بخش‌های گوناگون آموزش را به عنوان خواسته‌های امروز جامعه تئاتر ذکر کرد.

در ادامه صدای رکن‌الدین خسروی بود که از خارج‌ از مرزهای کشور شور و حال خاصی به حاضران در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر داد. سپس تقدیرهای انجمن بازیگران از ولی‌اله شیراندامی،‌ پرویز بهرام، مهین شهابی و فریماه فرجامی انجام شد که شامل تمبر منتشر شده با تصویر هر کدام از این هنرمندان و نشان خانه تئاتر بود. حضور نداشتن مهین شهابی و فریماه فرجامی در سالن مراسم، افسوس حاضران را در پی داشت.

عزت‌الله انتظامی آقای بازیگری ایران درباره هر کدام از عزیزان تقدیر شده سخن گفت و در بخش‌هایی از سخنان خود هنرمندان تئاتر را متحمل‌ترین هنرمندان ایران دانست. وی ابراز امیدواری کرد روزی وضعیت هنرمندان تئاتر و امنیت شغلی آنها بهتر و بیشتر شود. برای اولین بار در تئاتر ایران با حضور انتظامی و دو نماینده از اداره پست و تلگراف ایران تمبر روز جهانی تئاتر رونمایی شد.

بخش پایانی مراسم به تقدیر از امیر جوشقانی و بهزاد فراهانی به عنوان هنرمندان فعال نمایش‌های رادیویی با حضور محمود زنده‌نام مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو و ثریا قاسمی و تقدیر از بازیگران نمایش‌های «قصیده شب نمناک» و «عجیب ولی واقعی» با حضور بهمن مفید و فردوس کاویانی اختصاص داشت. در نهایت بعد از قرائت بیانیه هیات داوران جشن بازیگر خانه تئاتر توسط احمد دامود و اشاره وی به نداشتن جایزه ویژه بازیگری به دلیل پایین بودن سطح کیفی بازی‌ها، برگزیدگان بازیگری سال 88 جشن بازیگر خانه تئاتر معرفی شدند. در بخش بازیگری مرد با حضور گوهر خیراندیش و منیژه محامدی جایزه سوم بازیگری به جواد نمکی برای بازی در نمایش‌های «آگاممنون» و «لیرشاه» رسید. با تقدیر از علی سرابی جایزه دوم بازیگری به رضا بهبودی برای ایفای نقش در نمایش‌های «به خاطر یک مشت روبل» و «لیرشاه» اهدا شد. جایزه اول بازیگری نیز ضمن تقدیر از احمد مهرانفر به حمیدرضا آذرنگ برای بازی در نمایش‌های «اهل قبور» و «خنکای ختم خاطره» رسید. آذرنگ برای دریافت جایزه خود به همراه علی سرابی روی صحنه حاضر شد و جایزه خود را به سرابی تقدیم کرد.

در بخش بازیگری زن نیز با حضور عنایت بخشی و مسعود رایگان ضمن تقدیر از سوگل قلاتیان جایزه سوم بازیگری به الهام جعفرنژاد برای بازی در نمایش «اسب‌های پشت پنجره» اهدا شد و با تقدیر از ژاله صامتی، پانته‌آ پناهی‌ها برای بازی در نمایش «ترمینال» جایزه دوم بازیگری را دریافت کرد. هیات داوران جشن بازیگر خانه تئاتر با تقدیر از نسیم ادبی جایزه نخست خود را به ریما رامین‌فر برای بازی در نمایش‌های «رمولوس کبیر» و «غریبه‌ای در خانه» اهدا کرد. اجرای قطعات موسیقی توسط گروه «نوای صلح» به سرپرستی مهدی وجدانی از دیگر برنامه‌های هفتمین جشن بازیگر بود که با نزدیک شدن به ساعت 22 شامگاه شنبه 11 اردیبهشت‌ماه به کار خود در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر پایان داد.

مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید

مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید       

             که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید  

 

خدایا در پناه خودت ما را حفظ فرما و دیدگان گنهکار ما را به جمال نورانی حضرت صاحب الزمان مهدی (عج) روشن فرما و سلام ما را با حضور گرامیش برسان . و در ظهور حضرتش تعجیل فرما . آمین یارب العالمین .  نثار وجود نازنینش صلوات